Bilder!!!

Nu kommer äntligen bilderna från Blekinge, bättre sent än aldrig som man brukar säga;)
Liten sötnos... :)
Liten sötnos... :)
Liten sötnos...
Nam, namie, nam, nam... ;)
Liten sötnos... :)
Och det var alla bilderna... :)



Ha det bra så ses vi väll sen någon gång;)/Linn:):):)<3<3<3

sjuk!?

Va i skolan idag som vanligt.. Mådde så illa så jag ringde hem o pappa hämtade mig :S
Nu mår jag ganska illa och känner mig yr... Aja hoppas jag mår bättre snart iaf, vill ju inte må illa på hundtränings-lägret jag åker till på fredag med faster. Aaa som sagt åker jag o faster med hennes hundar till ett "hundtränings-läger" på fredag, hon hämtar mig efter skolan och vi åker dit (arboga) och senn kmr vi hem på söndag kväll/eftermiddag. Va i stallet i lördags och jag,mamma och pappa har kommit fram till att efter alla gånger jag åkt till min älskling så är de snart dags att säga farväl..:Ska byta sköthäst pga vissa saker. Kmr verkligen sakna min fina kille. Fattar ej varför livet måste va så orättvist ibland, den man älskar lämnar en helt plötsligt men den man hatar kommer alldrig lämna en ifred...
Hoppas ni får en skön vecka!!
SEEYAA


// SAGA


Hemma igen...

Då var man hemma igen, för första gången på ungefär 5 dagar ska man få gå och lägga sig i sin egen säng ;) Kom hem vid c.a halv sju och då skulle man såklart ut och "leka" lite med syskonen. Men, men, men... Det är väll det man får stå ut med om man har småsyskon ;) Skrapade precis en trisslott och vann 75 kr, tyvär så blev det bara x1 men det får man väll ta :) Kan fortfarande inte lägga ut bilder men dom kommer nog nästa vecka eller onsdag morgon.




Ha det bra så skriver jag snart/Linn :) <3

Helgen i Blekinge!!!

Har tyvär alla bilder från påskafton på en annan dator men dom kommer så snart som möjligt!!! Då har ännu en påsk vart och man har otroligt mycket godis kvar (som vanligt), men än är det inte slut. Imorn ska man hem till mamma och fira "minipåsk" där :) Får hoppas att man kan svänga förbi en affär imorn på hemvägen och hitta en liten påskpresent till en liten syster ;) <3 Idag var vi på lite söndags utflykt, vi var på alla möjliga ställen i Bleking-Skåne. vi satt och fikade på en rastplats i närheten av Olofström, men det blev en snabb fika eftersom det blåste som bara den vid sjön där rastplatsen låg. Som jag skrev i första meningen så har jag inga bilder här för tillfället men förhoppningsvis måste ni inte vänta alltför länge ;)
Ha det bra så skriver jag så snart jag kan/Linn :) <3

Glad Påsk!

Usch vad jag saknar dig bästis! Kan du inte komma tillbaka nuuuu!! Har träffat en uuur-gullig fransk bulldog idag, lille Arnold <3 Haha guud vilken cool kille... Kusin-träff mellan min o fasters hundar! Min hund "hatar" en utav fasters hundar ;)

BFF 4-ever <3 Loppan <3





// SAGA

NY BLOGG :)

Hej vi har skapat en blogg som handlar om våra liv alltså hästar,musik och vad vi gör om dagarna ;)
Jag är skötare på en häst som heter Patrick och Linn "älskar" en häst som heter Buster <3   
Bjuder på bilder :) (brun häst=Buster vit häst=Patrick)

Välkommen till min nya blogg!

Noonebreakmyheart.blogg.se

en blogg om vår vardag alltså hästar musik vår vardag m.m

RSS 2.0