Busan <3

Nemen tjeenare... JAG HAR SÅ ONT I HUVUDET SÅ KAN NGN SNÄLLA KOMMA & HÄMTA MIG & SLÄPPA AV MIG I HIMMELEN EN MINUT!!??!!??!!??!!??!!??!!?

Då é man inte sötare på Patrick längre då... Men ärigt talat så kunde jag faktiskt inte sköta honom längre på grund av vissa saker (som ingen vet & ingen behöver veta)
Jag é både ledsen & lycklig på samma gång!!??
Jag é lycklig för nu é jag skötare på en ny underbar pärla ♥ "lilla" ♥ "Busan" ♥!
Elr hon heter nog inte Busan egentligen för hon kommer från Irland, & på Irland döper man nog inte sina hästar till Busan...  Bjuder på lite bilder på henne därr lääängst nere ;) ↓↓↓↓
Men på torsdag é det dags för djurens dag! & gissa vilka snyggingar (inte alls så snygga...) som ska va med!? Jo jag & Vincent ;) ♥ Jag har nyss gjort en "skylt" som man behövde ha, & på den står det lite "fakta" om djuret ;P Imorn kl.11.00 (i skolan) ska vi typ samlas och prata info om det så att man vet lite detaljer (boooorinng.se!?) & på torsdag måste man ha paraply & vatten (paraply om det regnar eller blir jätte-soligt) & jag kollade nyss på tidningens baksida och ser man på det ska ju regna!! >:( Guud vad glad jag blire... ELLER INTE... >:(
Om typ en vecka så kmr mina älskade mostrar på besök ♥ En av dom ska va med mig två skoldagar & se hur vi har det vi femteklassare i Sverigee, hon é lärare på Island... & om 26 dagar åker jag & lillebroo till Island! WOOPWOOP ngn här som längtar typ ;)
Men ni kan få lite "fakta" om Busan oxå varsegod & njuut ;) :
Namn:  vet ej, kallas Busan
Ålder: 19 år
Ras: korsnings-ponny troligen har hon ngt connemara & fullblod i sig ;)
Mankhöjd: 147 cm (& några milim)
annat: en ängel ♥

BILDER KOMMER NUUUUU: ↓
sötnöten :*

Busan & Hilda (ägar´ns hund)

 ♥

 måste visa sin fina lilla mule ;)

vad ska jag skriva...

Shabbadabbadooo!!

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om...
Jo idag har jag & Linn vart på Bio ♥
Vi såg Dark Shadows (Johnny Depp som huvud-roll...) Den var typ en utav dom bästa filmerna jag sett! Nu sitter jag & har trååkigt, Linn sover över med "Maddo" & nu får hon tydligen bara ha en kompis när hon sover över med ngn. Men aaa sitter & lyssnar på min gamla lista som jag gjorde med min kusin Sylvía (en av hundra tyyp!) saknar henne såå mycket, och så klart alla andra i min älskade Isländska släkt ♥ Jag får vänta några veckor till senn blire Bye Bye Sweden!!!
Alex sitter & gör en lista över dom han ska bjuda på sitt 8-års-kalas nästa helg... :P
JAG VILL DANSA!!!!! Särskilt nu när jag hör ärsta bästa shuffle-dans-låten!!!
Nu é vi lediga från skolan...IGEN...DET ÄGER...!


Bajbajbaj ♥

födelsedagsfest & boksignering...

shabbashoo! <3 Igår fyllde bästa lillebror 8 år! Vi firade honom och på kvällen kom bästa och gick ut med mig & faster med hundarna!:* Haha du va såå skön när du sa:
Knottbettet, myggbettet & bromsbettet! :D
Sitter här med bästa Natalie <3
Imorgon blire Patrick/stallet som vanligt och på kvällen ska jag och Loppan/bästa sova över <3
På söndag ska vi åka till Erikslund och få våra cirkeln & eld-böcker signerade av författarna! Ska bli såå kul!
Ni som läser våran blogg kan vell typ bara komentera med en smile-gubbe så vet vi, men vi vet att det ej e så många eftersom att vi ganska nyss startat bloggen ;)

 
Baj Baj!! // Saga

 han ee såå sööt!!!!!!!!! <3 Boo <3

Noonebreakmyheart.blogg.se

en blogg om vår vardag alltså hästar musik vår vardag m.m

RSS 2.0